zaterdag 15 augustus 2009

Vakantie in Frankrijk Biscarosse-plage

Wij zijn heerlijk twee weken op vakantie geweest met Ralph, Femmy, Sara en Eva. Lotte heeft twee weken lang gespeeld met Sara en het waren af en toe echt zusjes. Lief spelen, elkaar plagen, soms niks van elkaar willen weten en daarna weer enorm lachen samen. Af en toe hadden mama en Femmy toevallig dezelfde kleren aan gedaan bij de kinderen. Lotte en Sara liepen er dan hetzelfde bij, erg grappig.

De eerste stop. Nou ja... We hebben wel eerder gestopt maar hier waren de kinderen wakker. We hebben hier ontbeten en er stond een kleine file, zo'n 180 km. Dus dan maar even wat eten en bewegen voor een hele lange rit.

Aangekomen in Biscarosse-plage. We hadden een bungalowtent gehuurd, dus we hoefden geen tent op te zetten na een rit van 20 uur. Pfff, we hadden gedacht om er maximaal 15 uur erover te doen. Maar goed. Hier wat foto's van de tent.
Féline heeft wat beweging nodig, heerlijk in het zwarte zand.


Sara en Lotte hebben dezelfde jurkjes aan. Dit was erg toevallig. Ze verkennen de omgeving en ontdekken een hoge trap waar ze uiteraard ook even op moesten. Het ziet er heel schattig uit.
We zijn zondags meteen op zoek gegaan naar de zee. Het was 800 meter van de camping af. Dat kon je goed lopen. Het was bewolkt maar wel warm. De zee was erg fel, Lotte is er in de vakantie één keer ingeweest samen met mama. Ze vond het leuk maar mama kon Lotte niet loslaten want dan werd ze meegezogen door het water. Het zand was natuurlijk wel super. We hadden alleen geen schepjes bij ons.

Op het strand. Iedereen vermaakte zich prima. Alleen de ruzietjes tussen de kinderen wie nou het blauwe schepje mocht... Het viel wel mee hoor. Maar als Sara het blauwe schepje had wilde Lotte dat ook en dan was het huilen, haha.


Lekker spelen voor de tent. Het zand voor de tent maakt de kinderen zwart. Lotte en Sara vinden het geweldig. Lotte wil daarna nog meehelpen met de afwas. Wordt het er schoner van?

Femmy heeft mooie kroontjes gemaakt voor Sara en Lotte. Ze zijn er blij mee. De meiden spelen ook samen verstoppertje.
We hebben ook meidenavond gehad met Lotte en Sara. Féline en Eva lagen al in bed.
We zijn een ijsje gaan eten, hebben een cocktail gedronken en we hebben gedanst in de disco.

We zijn ook naar een dagje dierentuin geweest. Het zou namelijk slecht weer worden in biscarosse. We zijn naar Pecas geweest. Hier was het 34 graden.


Naar de markt in Biscarosse... Alleen hier was geen markt maar wel in biscarosse-plage. Dus eerst maar even daar in de draaimolen en dan in weer in de auto naar Biscarosse-plage. Hier hebben de dames een tasje gekocht.
Het was vandaag slecht weer. Het heeft tot 13.00 uur hard geregend. Maar gelukkig hadden we een dvd-speler bij ons dus de kids hebben een filmpje kunnen kijken.
Lekker zwemmen in st. Guinette. Lotte en Féline konden hier heerlijk het water in. Eerst hadden ze bandjes om maar daarna durfden papa en mama het ook aan zonder bandjes. We zijn hier twee keer geweest en het was hier heel fijn.Ook zijn we naar Dune de Pilat geweest. Dit is de grootste zandverstuiving van Europa. Hier hebben we mooie plaatjes gemaakt, uiteraard ook van ons gezinnetje.
Er waren ook op een avond pony's. Lotte wilde er uiteraard op rijden.
We hbben ook nog lekker gezwommen in het zwembad op de camping. De vakantie zat er bijna op...


Mama is de dag van vertrek de tent aan het opruimen. De mannen en de meiden gaan nog even naar de speeltuin. Deze dag moesten Féline, Lotte en papa nog even rusten want 's avonds zouden we vertrekken.

3 opmerkingen:

Unknown zei

zie ik erwin nou aan t werk??????? (2e foto) haha.
erg leuke foto's en ik heb ook wel zin in zo'n vakantie!!
;)

Unknown zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Unknown zei

bram dus