zondag 20 september 2009

Naar Artis, Amsterdam

We hebben een erg leuke trip gemaakt. We zijn namelijk bij oom Donné jr. en tante Lilian geweest. (Tante Lilian reageert vaak op de site, erg leuk!) We hebben eerst koffie gedronken bij hun en daarna zijn we met de tram naar de dierentuin geweest. Féline had namelijk een dagje dierentuin cadeau gekregen met haar verjaardag. Ze mocht Lotte ook meenemen. Papa en mama zijn natuurlijk ook meegeweest.

Tante Lilian en Lotte kijken naar gekke koeien?

Er was ook een aquarium. Er zaten grote vissen, kleine vissen, zeepaardjes en mooi koraal in. Helaas zie je het niet op de foto maar Féline is helemaal verbaasd. Ze volgt elke vis. Toch maar een fotootje...
De aapjes kijken naar de aapjes.
Als je goed kijkt zie je de gorilla's achter het glas.Zijn het geen schatjes!
Oom Donné en tante Lilian proberen even de kinderwagen uit. Dat moet wel want ze verwachten in februari of maart hun eerste kindje. Het staat hun nu al goed! Ze hebben zelf bekijks, haha.
Het was een supergezellige dag! Nog bedankt oom Donné en tante Lilian!

1 opmerking:

Anoniem zei

Lotte en Féline,

Wij hebben enorm genoten van de leuke dag in Artis. Donné en ik hebben besloten dat we ieder jaar een dagje uit doen met z'n allen. Volgend jaar kan ons kleine meisje al mee! Ja, Lotte en Féline, jullie krijgen er weer een vriendinnetje bij!

X Lilian